Tornar a l'inici
Be patient

Altres serveis

Dgossos és molt més que una perruqueria canina mòbil.
T'oferim serveis únics per complementar la sessió de perruqueria de la teva mascota.

Educació Canina

Les sessions d'educació canina es realitzen a casa del client, dins l'entorn del gos. Per a l'educador caní és molt important conèixer els hàbits, rutines i entorn del gos per a poder-lo educar correctament i corregir les conductes inadequades. Més endavant podem dur les sessions a llocs on hi hagi més estimulació i distraccions, per a consolidar els aprenentatges o bé per a desensibilitzar i adaptar el gos a aquests nous entorns.

El nostre mètode

A Dgossos utilitzem mètodes d'educació canina en positiu, és a dir, ens basem en el principi que qualsevol conducta que no és reforçada o no aporta un benefici pel gos, tendeix a extingir-se. Per això, induïm als gossos a realitzar conductes correctes i a premiar-les, per aconseguir que aquestes conductes es consolidin dins l'estructura mental del gos. Les conductes incorrectes no les corregim, intentem evitar-les per aconseguir la seva extinció per falta de reforç.

En el nostre sistema d'ensenyament apliquem els cinc principis bàsics de l'educació canina moderna:

  1. Cooperació en lloc d'impuls.
  2. Estima en lloc de submissió.
  3. Entusiasme en lloc d'estrés.
  4. Actitud en lloc de dominància.
  5. Respecte en lloc de por.

Què pots aprendre?

A les nostres sessions d'educació aprendreu a llegir el llenguatge corporal del gos, mitjançant el qual podem conèixer els seus estats d'ànim, intencions, pors, etc. També us ensenyarem que és tant o més important donar ordres amb la veu com amb el nostre cos, ja que el gos és un gran observador i utilitzar el llenguatge gestual ens permet apropar-nos més a la seva forma de comunicació.

Us podem explicar quines són les rutines diàries necessàries per a tenir un gos sa, quina és la manera correcte de passejar un gos per satisfer totes les seves necessitats i no només les fisiològiques, quins jocs o activitats podeu fer a casa per relaxar el vostre gos i aconseguir una bona harmonia.

A les sessions d'educació canina de Dgossos, no només t'ensenyarem a ensinistrar el teu gos, t'ensenyarem a conviure amb ell i a fer de la vostra convivència una extraordinària experiència per a tots dos!


Teràpies Florals

Edwar Bach va desenvolupar la teràpia floral a principis del segle XX, havent-se'n reconegut actualment la seva eficàcia per la OMS i per milions d'usuaris. Basant-nos en els principis del Dr. Bach a Dgossos oferim elaborats florals a mida a partir d'essències de Findhorn.

Findhorn és una comunitat molt especial del nord-est d'Escòcia, un centre espiritual on es cultiva mitjançant l'agricultura biodinàmica. Va ser fundat per Marion Leigh, i allí el respecte per la natura és màxim. Les seves extraordinàries essències són tan especials que ens poden ajudar en molts casos a restablir la salut, tant la nostra com la de les nostres mascotes. Totes les essències utilitzades a les teràpies florals de Dgossos provenen de Findhorn.

Les teràpies florals són ideals per acompanyar les teràpies de modificacions de conductes inadequades, o per ajudar-nos a resoldre alguns problemes de les nostres mascotes. A Dgossos fa temps que hi experimentem i n'estem molt satisfets, per això en recomanem el seu ús.