Tornar a l'inici
Be patient

Sobre nosaltres

Benvinguts a Dgossos!
En aquest espai obert al món a través d'internet descobriràs com tenir cura dels canins amb productes i serveis innovadors.

Que t'oferim a Dgossos?

Dgossos és esencialment un servei de perruqueria canina a la porta de casa teva.

Complementem la higiene i el confort del teu gos proposan-te fórmules innovadores per millorar el seu benestar i la relació amb la teva mascota. Per això, a més, t'oferim assessorament en educació canina, tractaments naturals amb teràpies florals i t'ajudem en l'adopció de la teva nova mascota.

Utilitza Dgossos.com

En aquest espai hi trobaràs informació detallada i permanentment actualitzada sobre com treballem i quins són els nostres principis per a mantenir una òptima relació amb el gossos.

Volem que et sentis cómode tractant amb nosaltres i ens agradaria que utilitzis aquest lloc web com una eina per ajudar-te en tot allò que tingui a veure amb la higiene i el benestar teva mascota.

Una mica d'història

Amb tota una vida dedicada al tracte amb els gossos i compaginant la seva feina habitual, la Montse crea Dgossos l'any 2007, oferint serveis individualitzats d'educació canina bàsica, passejades estimulants, zooteràpia per a persones amb minusvalies i assessorament per a l'adopció de mascotes, a més de divertides sessions de perruqueria canina.

Ara, després de cinc anys, amb molts amics nous i havent viscut experiències extraordinàries, comença una nova etapa plena d'il.lusió i entusiasme per arribar més lluny, a més gent i a més gossets.

Dgossos es re-defineix amb una millor imatge, un millor equipament, més mitjans i un munt d'experiència acumulada, però mantenint la mateixa naturalitat, professionalitat i bon tracte dispensats fins al dia d'avui.

Informació Legal

L'Empresa

La perruqueria canina mòbil de Dgossos és una iniciativa d'Agropecuaria Girona SL, una empresa d'enginyeria amb més de 10 anys d'experiència, especialitzada en el disseny i desenvolupament de projectes integrals per al sector de la ramaderia.

Plademont, 2
17165 LA CELLERA DE TER
GIRONA (Spain)
NIF: B-17561036

Crèdits

El disseny de marca, la imatge corporativa i el lloc web de Dgossos han estat dissenyats per The Humanic Element i gestiona el seu contingut utilitzant Thinlog, potser l'eina de publicació a internet més lleugera del món.

El copywriting de la informació del projecte ha estat realitzat per MRK a partir de les idees de la Montse i d'en Jordi.

El fotògraf japonès Shingo Uchiyama és l'autor de la simpàtica fotografia del beagle sota la dutxa, i ens n'ha cedit l'autorització per fer-ne ús i integrar-la amb la imatge del nostre projecte. Gràcies Shingo!

Copyright

Tot el material d'aquest lloc web està sotmés a copyright.

No obstant això, si trobes inspirador el contingut d'aquest lloc web, pots fer-ne ús i crear-ne versions derivades, incloent-hi traduccions a d'altres idiomes. Únicament cal que en mencionis els autors del copyright juntament amb l'adreça web de Dgossos (URL: http//:www.dgossos.com).

Copyright © 2007–2014 by Dgossos Project