Tornar a l'inici
Be patient

Dieta de peix

A Dgossos hem seleccionat per al teu gos una gamma de pinsos deliciosos amb una composició basada en ingredients naturals per a una dieta diària equilibrada.

Pinsos Bub-bo

La línia de productes BUB-BO Fish Line, és un aliment complert per a totes les races i revolucionari com a concepte d’alimentació, tenint en compte les matèries primeres que la componen. Es tracta d’una línia de productes sense gluten, elaborats amb peix, arròs i patata, que aporten uns beneficis exclusius, basant-se en dietes equilibrades i saludables, gaudint d’una plena salut al llarg de totes les etapes de la vida.

Q-30 Cadells

Aliment complet de consum diari, indicat per a qualsevol cadell, i indispensable per a aquells en què es vulgui prevenir problemes de desenvolupament ossi i articular, combatre o prevenir al·lèrgies alimentàries, així com potenciar el sistema immunitari i per tant prevenir malalties infeccioses. Ric en proteïnes d’alt valor biològic, per tant amb un alt valor nutritiu i una alta digestibilitat.

Composició bàsica

Proteïnes: 32.0%
Fibra: 14.0%
Olis i greixos: 14.0%

Preus

Sac de 18 Kg: 50 EUR

Q-34 Adults

Creat per gossos amb tendència al sobrepès i a patir problemes ossis i articulars. Consistent en una dieta equilibrada i hipoenergètica. Ajudant al control del sobrepès dels animals. L’aportació de regeneradors del cartílag articular i del sistema ossi (condroitina i glucosamina) ajuda a evitar l’aparició de patologies òssies i articulars.

Composició bàsica

Proteïnes: 22.0%
Fibra: 2.5%
Olis i greixos: 10.0%

Preus

Sac de 5 Kg: 18 EUR
Sac de 18 Kg: 48 EUR

Q-35 Adults

Alimentació diària adequada per a totes les races, i indispensable per a animals propensos a patir al·lèrgies, problemes dermatològics, així com amb problemes gastrointestinals o intolerància alimentària. La seva equilibrada composició conté un alt percentatge de proteïna de peix i aminoàcids que afavoreixen un correcte desenvolupament i tonificació muscular. El seu alt contingut en peix, omega 3 i biotina, modulen les reaccions inflamatòries de la pell i milloren l’aspecte saludable de l’animal especialment del seu pèl.

Composició bàsica

Proteïnes: 26.0%
Fibra: 2.3%
Olis i greixos: 13.0%

Preus

Sac de 5 Kg: 19 EUR
Sac de 18 Kg: 50 EUR

Q-50 Seniors

Aliment especialment molt desenvolupat per a animals sèniors. Idoni per a tot gos d’edat avançada i especialment recomanable per a aquells en què es requereixi prevenir o combatre els típics problemes de sobrepès i d’articulacions que es donen durant aquest període. La seva composició és hipoenergètica i hipoalergènica el que ajudarà al perfecte benestar de les nostres mascotes en la seva etapa de major edat. La seva fórmula enriquida en Vit C i Vit E, així com en Zinc i en Magnesi, potents antioxidants, ajuda a lluitar contra l’envelliment. Finalment, el seu component extra en Calci ajuda a una óptima preservació dels ossos.

Composició bàsica

Proteïnes: 22.0%
Fibra: 2.3%
Olis i greixos: 10.0%

Preus

Sac de 18 Kg: 50 EUR

Si busques una alimentació de qualitat, no ho dubtis, amb Dgossos la teva mascota ho notarà!