Tornar a l'inici
Be patient

Informació

Dgossos posa a la teva disposició el primer centre de perruqueria canina mòbil de les comarques de Girona, un servei a domicili que t'estalviarà temps, desplaçaments i l'estrés de la teva mascota.

Perruqueria Canina Mòbil

A la perruqueria canina Dgossos hi trobaràs:

Innovació

T'oferim un servei innovador amb el millor equipament a la porta de casa teva o a la feina, en un entorn de confiança per al teu gos i amb l'assistència de professionals especialitzats en educació canina.

Gaudiràs d'un tracte personalitzat, a la teva comoditat, amb un objectiu clar: el benestar de la teva mascota, satisfent les seves necessitats en tot allò que tingui a veure amb la seva higiene, perruqueria, estètica i cosmètica.

Experiència

A Dgossos estimem els animals i molt especialment als canins. Portem tota la vida envoltats d'aquestes bestioles entranyables. Hem après a gaudir-ne, a ensenyar-los i a compartir experiències; coneixem el seu caràcter i sabem com tractar-los.

T'oferim mans expertes per a fer que gaudeixin d'una sessió de perruqueria, amb un treball professional, pulit i agradable per al teu gos. Ben segur que ens recordarà la propera vegada.

Equipament

La nostra unitat mòbil és un vehicle transformat en un centre de perruqueria canina autònom totalment equipat, que disposa d'un habitacle amb aire condicionat, una gran banyera d'acer inoxidable, una sólida taula regulable segons l'alçada del gos, assecador, expulsor, equip complet de desinfecció i esterilització, dipòsit d'aigua potable, escalfador d'aigua, llum natural i artificial, extractor d'aire per eliminar olors, generador elèctric i fil musical.

Utilitzem eines de la millor qualitat en un espai amb totes les garanties sanitàries i de netedat on tot el material és degudament esterilitzat i desinfectat després de cada servei.

Serveis

Els nostres serveis inclouen banys adequats a cada tipus de pèl, talls personalitzats i de raça, tractaments higiènico-sanitaris, tractaments antiparasitaris, tractaments específics per al manteniment del color, pentinat i desnuat.

Totes les sessions de perruqueria inclouen una revisió d'ungles, plantars, orelles, estat de la pell, desparasitació i un massatge relaxant a la banyera. A més només utilitzem productes biodegradables i respectuosos amb el medi ambient.

Flexibilitat d'horaris

La nostra mobilitat ens permet oferir una gran flexibilitat d'horaris durant tots els dies de la setmana, de Dilluns a Diumenge, adaptant-nos plenament a les necessitats dels nostres usuaris.

A Dgossos estimem els animals

Ens esforcem perque el teu gos tingui la més confortable, divertida i desestressant sessió de perruqueria possible. Volem que el teu amic torni a casa movent la cua, tota l'estona i cada vegada que ens vegi.

Amb Dgossos la teva mascota gaudirà d'una exclusiva i relaxant sessió de perruqueria a domicili i la rebràs sempre neta, guapa, saludable i contenta.